Op zoek naar tentenverhuur wetteren?

tentenverhuur wetteren
Tentenverhuur in Oost-Vlaanderen AllureTent.
Bij AllureTent vindt u een droog-garantie uv-garantie voor uw feestje in Oost-Vlaanderen dankzij onze tentenverhuur. U kunt natuurlijk ook uw familie, vrienden en kennissen uitnodigen in de Eventroom Gent, Waterfront Wetteren, Malpertus St-Niklaas, Feestzalen Tybeert Lokeren, Salons Carlton Aalst of in een andere feestzaal te huur in Oost-Vlaanderen.
kruiswoordpuzzel
Favor All Rent. Favor All Rent Verhuurbedrijf.
Lening simulatie
Xtrent. Home.
Vanaf het eerste verkennend contact, tot de opbouw, onze aanwezigheid op uw gelegenheid en de opkuis achteraf; aan elk aspect van uw bestelling kan u rekenen op onze persoonlijke service. Onze klanten appreciëren onze uitstekende service en kennis, dit vertaalt zich in een steeds uitbreidend en wederkerend klantenbestand.
print
Verhuur tenten Verkoop tenten Fabricage tenten Feesttenten Bim Outdoor BVBA Wetteren Bim Outdoor Wetteren 9230, Kasteeldreef 5A.
Wenst u een tent te kopen of te huren dan is BIM Outdoor uw partner. Bovendien verhuren wij ook tweedehands legertenten en pagodetenten voor grote evenementen. Bezoek onze website en bekijk onze talrijke referenties. Wij hebben vestigingen in Wetteren, Geraardsbergen en Oostende.
soorten tenten
Tentenverhuur in Aalst AllureTent.
Tent huren in Aalst, bij AllureTent. Bent u één van de 83.000 inwoners van de gemeente Aalst en op zoek naar een specialist in tentenverhuur? Al meer dan 10 jaar levert Hans van AllureTent tenten feestmateriaal in regio Aalst maar ook de omliggende gemeentes zoals Baardegem, Erembodegem, Gijzegem, Herdersem, Hofstade, Meldert, Moorsel, Nieuwerkerken, Denderleeuw, Haaltert, Herzele, Wetteren, Dendermonde, Asse Liedekerke.
Verhuur Scouts Prins Boudewijn Wetteren.
Terrein en locatie. Groene Wegel 2, 9230 Wetteren. Scouts Prins Boudewijn is erg rustig gelegen, op ongeveer 2 km van het centrum van Wetteren. Natuur en recreatiegebieden zijn bereikbaar op wandelafstand. Het terrein bestaat uit een open grasveld omringd door een bos.
Tentenverhuur Tentenverkoop BIM Outdoor.
Wanneer u een tent wenst te huren of aan te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u deskundig advies te verlenen bij elk project dat u onderneemt, groot of klein.

Contacteer ons