Resultaten voor tentenverhuur waasland

tentenverhuur waasland
Foubert Events uit Temse, Verhuur van feestmateriaal en koelwagens.
Wij garanderen een uitmuntende service aan een correcte prijs. Het materiaal kan ter plaatse afgeleverd worden of opgehaald in onze opslagruimte in Temse Velle Waasland op de grens Temse, Sint-Niklaas, Haasdonk. Doorheen de jaren is onze zaak sterk uitgebreid. We zijn gestart met één koelwagen, één tent en enkele tafels en stoelen.
http://www.universdrink.com/nl/gammas/vendome-mademoiselle/
Partytent huren Sint-Niklaas Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven. Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Dado Catering
Raes BVBA Verhuur tenten, tafels, stoelen.
Zeer eenvoudig in gebruik: voeg de ingrediënten toe, de machine doet de rest. Tafels en stoelen. Klapstoelen, partytafel met stretchhoes: zwart, grijs, wit of rood, ronde en lange tafels, biertafel, borden, bestek, glazen, tot een volledig gedekte tafel, inclusief de afwas!
Puzzel's
Tentenverhuur in Oost-Vlaanderen AllureTent.
Bent u een inwoner van één van de 65 gemeentes in Oost-Vlaanderen die zijn gasten tijdens een feest of event wilt beschermen tegen zon of regen? Bij AllureTent vindt u een droog-garantie uv-garantie voor uw feestje in Oost-Vlaanderen dankzij onze tentenverhuur.
lenen
Feestbenodigdheden verhuur Sint-niklaas goudengids.be.
Atomiumstraat 8, 9100 Sint-Niklaas. Tenten Hallen Fabricage verhuur. 18 Van Langenhove. Baaikensstraat 3, 9240 Zele. Sanitaire containers cabines. Sanitaire containers cabines. 19 Partenze Tentenverhuur. Stokkelaar 3, 9160 Lokeren. Tenten Hallen Fabricage verhuur. 20 Geerts Steven. Nieuwstraat 142 B004, 9100 Sint-Niklaas.
Deauville Rent Kruibeke feestverhuur en verhuur van tenten.
U kan bij Deauville Rent terecht voor het huren van allerhande feestmaterialen. Wij zijn niet de grootste, maar zijn veruit de goedkoopste voor partyverhuur in de regio Waasland en Antwerpen. Bent u op zoek naar feestmateriaal en u vindt het niet terug op onze site?
Chris Tentenverhuur Welkom.
Welkom bij Chris Tentenverhuur. Al jaren zijn wij de vertrouwde partner van diverse bedrijven en particulieren voor het plaatsen van span en kadertenten. Voor de aankleding van uw tent bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Wij voorzien indien gewenst vloeren, tafels, stoelen, verwarming, enz.
Rent-a-Party Verhuur feestmateriaal Verhuur tenten Feest organiseren Dome Tenten.
U kan rekenen op onze creativiteit en expertise, na een verkennende brainstorm maken wij u een onweerstaanbaar voorstel volledig afgestemd op uw wensen en onze filosofie. We vertalen, indien gewenst, de setting en sfeer van uw event in gedetailleerde en realistische 3D beelden.
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.

Contacteer ons