Op zoek naar de prijkels?

de prijkels
Bedrijvenzone De Prijkels: De Prijkels: Groot Prijkels.
Het bestaande bedrijventerrein De Prijkels wordt uitgebreid met een oppervlakte van 55 ha beschikbare terreinen, zowel voor lokale als regionale bedrijven. In het inrichtingsplan wordt bijzonder veel aandacht besteed aan mobiliteit, de ontsluiting op de N35 en N494, veilige fietsverbindingen, gemeenschappelijke waterbuffering en kwaliteitsvolle groenstructuren.
Autolening
Uitbreiding bedrijventerrein Groot Prijkels Stad Deinze.
Uitbreiding bedrijventerrein Groot Prijkels. Het bestaande bedrijventerrein De Prijkels wordt uitgebreid met een oppervlakte van 55 ha beschikbare terreinen, zowel voor lokale als regionale bedrijven. Groot Prijkels ligt langs de E17 op het grondgebied van de gemeenten Nazareth, Deinze en Kruishoutem.
puzzel
Minder" files aan De Prijkels" Deinze Regio HLN.
Dit zal de files aan de verkeerslichten verminderen, zegt burgemeester Jan Vermeulen CDV. Het bestaande bedrijventerrein Groot Prijkels wordt uitgebreid. Hiervoor keurde de Deinse gemeenteraad de samenwerkingsovereenkomst tussen de stad Deinze, de gemeenten Kruishoutem en Nazareth en de vereniging Veneco goed.
vakantiejob
Groot Prijkels krijgt nieuw kruispunt op N35 Deinze Het Nieuwsblad.
Deinze blijft bereikbaar tijdens de aangekondigde werken voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Groot Prijkels op de grens van Deinze, Nazareth en Kruishoutem, aan de op en afrit van de E17. De eerder aangekondigde grote omleiding via de afrit Kruishoutem-Olsene en de terugkeer naar Deinze via de N43, vervalt.
Toegangswegen aan bedrijvenzone De Prijkels in Nazareth Wegen Verkeer.
Toegangswegen aan bedrijvenzone De Prijkels in Nazareth. Toegangswegen aan bedrijvenzone De Prijkels in Nazareth. Vanaf 9 april tot zomer 2018. Het Agentschap Wegen en Verkeer investeert samen met Veneco in de herinrichting van twee toegangswegen van de bedrijvenzone naar de N35 en naar de N494 in Nazareth.
Uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels Voka.
Home / Nationale lobbythema's' / Uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels. Uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels. Dit jaar starten de werken voor de uitbreiding van de industriezone De Prijkels Deinze, Nazareth, Kruishoutem. In eerste instantie wordt er gewerkt aan de toegangswegen van de zone, zodat deze de bijkomende verkeersstromen na de uitbreiding aankunnen.
Omleiding tijdens uitbreiding Groot-Prijkels komt er Deinze Regio HLN.
Wie vanuit de Prijkels vertrekt, neemt de oprit richting Kortrijk en wie naar Gent moet, kan zich keren aan het afrittencomplex in Kruishoutem. Vanuit Deinze kan je ook via de N43 Gent en Kortrijk bereiken, aldus projectcoƶrdinator Raf Anthoni. economie, business en financiƫn.
N35 onderbroken door werken op Groot Prijkels Nazareth.
Zoek naar iterm" in de uit-kalender. N35 onderbroken door werken op Groot Prijkels. N35 onderbroken door werken op Groot Prijkels. 27 maart 2018. Vanaf 9 april is de N35/Steenweg Deinze onderbroken ter hoogte van het kruispunt met het bedrijventerrein De Prijkels.
Bedrijvenzone De Prijkels: De Prijkels: Welkom.
Welkom op de website van De Prijkels. De Prijkels vzw behartigt de belangen van al haar leden-bedrijven op de industriezone 1 van Deinze Karrewegstraat, E3-laan en Souverainestraat en op de industriezone De Prijkels in Nazareth Venecoweg, Prijkelstraat, Karreweg. De industriezone beslaat meer dan 100ha en biedt momenteel huisvesting aan een honderdtal bedrijven.

Contacteer ons