Op zoek naar de prijkels?

de prijkels
Uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels Voka.
Home / Nationale lobbythema's' / Uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels. Uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels. Dit jaar starten de werken voor de uitbreiding van de industriezone De Prijkels Deinze, Nazareth, Kruishoutem. In eerste instantie wordt er gewerkt aan de toegangswegen van de zone, zodat deze de bijkomende verkeersstromen na de uitbreiding aankunnen.
backlink
Toegangswegen aan bedrijvenzone De Prijkels in Nazareth Wegen Verkeer.
Toegangswegen aan bedrijvenzone De Prijkels in Nazareth. Toegangswegen aan bedrijvenzone De Prijkels in Nazareth. Vanaf 9 april tot zomer 2018. Het Agentschap Wegen en Verkeer investeert samen met Veneco in de herinrichting van twee toegangswegen van de bedrijvenzone naar de N35 en naar de N494 in Nazareth.
vochtproblemen
Nieuw kruispunt aan Groot-Prijkels klaar Deinze Regio HLN.
Ook de nieuwe verkeerslus door het zuidwestelijk gebied wordt in deze fase aangelegd. Tegelijk met de werken op de centrale as door de Prijkels gaat men verder met het uitrusten van de zone De Lob met de aanleg van nutsvoorzieningen, riolering en een fietspad.
leningen
Groot Prijkels krijgt nieuw kruispunt op N35 Deinze Het Nieuwsblad.
Deinze blijft bereikbaar tijdens de aangekondigde werken voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Groot Prijkels op de grens van Deinze, Nazareth en Kruishoutem, aan de op en afrit van de E17. De eerder aangekondigde grote omleiding via de afrit Kruishoutem-Olsene en de terugkeer naar Deinze via de N43, vervalt.
student hotel
Minder" files aan De Prijkels" Deinze Regio HLN.
Dit zal de files aan de verkeerslichten verminderen, zegt burgemeester Jan Vermeulen CDV. Het bestaande bedrijventerrein Groot Prijkels wordt uitgebreid. Hiervoor keurde de Deinse gemeenteraad de samenwerkingsovereenkomst tussen de stad Deinze, de gemeenten Kruishoutem en Nazareth en de vereniging Veneco goed.
Uitbreiding bedrijventerrein Groot Prijkels Stad Deinze.
Uitbreiding bedrijventerrein Groot Prijkels. Het bestaande bedrijventerrein De Prijkels wordt uitgebreid met een oppervlakte van 55 ha beschikbare terreinen, zowel voor lokale als regionale bedrijven. Groot Prijkels ligt langs de E17 op het grondgebied van de gemeenten Nazareth, Deinze en Kruishoutem.
Bedrijvenzone De Prijkels: De Prijkels: Welkom.
Welkom op de website van De Prijkels. De Prijkels vzw behartigt de belangen van al haar leden-bedrijven op de industriezone 1 van Deinze Karrewegstraat, E3-laan en Souverainestraat en op de industriezone De Prijkels in Nazareth Venecoweg, Prijkelstraat, Karreweg. De industriezone beslaat meer dan 100ha en biedt momenteel huisvesting aan een honderdtal bedrijven.

Contacteer ons