Op zoek naar de prijkels?

de prijkels
Toegangswegen aan bedrijvenzone De Prijkels in Nazareth Wegen Verkeer.
Toegangswegen aan bedrijvenzone De Prijkels in Nazareth. Toegangswegen aan bedrijvenzone De Prijkels in Nazareth. Vanaf 9 april tot zomer 2018. Het Agentschap Wegen en Verkeer investeert samen met Veneco in de herinrichting van twee toegangswegen van de bedrijvenzone naar de N35 en naar de N494 in Nazareth.
Autolening
Groot Prijkels krijgt nieuw kruispunt op N35 Deinze Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Groot Prijkels krijgt nieuw kruispunt op N35. Op 8 januari begonnen de infrastructuurwerken voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Groot Prijkels op de grens van Petegem en Nazareth. Momenteel onderzoeken archeologen de vrijgemaakte zones langs de N35 op archeologisch erfgoed.
boxspring
Bedrijvenzone De Prijkels: De Prijkels: Welkom.
Welkom op de website van De Prijkels. De Prijkels vzw behartigt de belangen van al haar leden-bedrijven op de industriezone 1 van Deinze Karrewegstraat, E3-laan en Souverainestraat en op de industriezone De Prijkels in Nazareth Venecoweg, Prijkelstraat, Karreweg. De industriezone beslaat meer dan 100ha en biedt momenteel huisvesting aan een honderdtal bedrijven.
cryptogram online
Uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels Voka.
Home / Nationale lobbythema's' / Uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels. Uitbreiding bedrijventerrein De Prijkels. Dit jaar starten de werken voor de uitbreiding van de industriezone De Prijkels Deinze, Nazareth, Kruishoutem. In eerste instantie wordt er gewerkt aan de toegangswegen van de zone, zodat deze de bijkomende verkeersstromen na de uitbreiding aankunnen.
Minder" files aan De Prijkels" Deinze Regio HLN.
Dit zal de files aan de verkeerslichten verminderen, zegt burgemeester Jan Vermeulen CDV. Het bestaande bedrijventerrein Groot Prijkels wordt uitgebreid. Hiervoor keurde de Deinse gemeenteraad de samenwerkingsovereenkomst tussen de stad Deinze, de gemeenten Kruishoutem en Nazareth en de vereniging Veneco goed.
Sadel Atinox Inox roestvaststaal.
Uitbreiding industrieterrein De Prijkels.
Uitbreiding industrieterrein De Prijkels. Het bestaande bedrijventerrein De Prijkels wordt uitgebreid met een oppervlakte van 55 ha beschikbare terreinen, zowel voor lokale als regionale bedrijven. Groot Prijkels ligt langs de E17 op het grondgebied van de gemeenten Nazareth, Deinze en Kruishoutem.
Uitbreiding Groot Prijkels start maandag Deinze Regio HLN.
Deinze Intercommunale Veneco start op maandag met de uitbreiding van bedrijventerrein Groot Prijkels op de grens van Deinze, Nazareth en Kruishoutem. We" starten met het kappen van de bomen en het afbreken van de constructies langs de Gaversesteenweg N35, zegt Wendy Van Laere van Veneco.
Openingsuren Autokeuringsstation Industriepark De Prijkels in Nazareth.
Autokeuringsstation Industriepark De Prijkels. Autokeuringsstation Industriepark De Prijkels Alle winkels van Autokeuring. maandag 19 maart. dinsdag 20 maart. woensdag 21 maart. donderdag 22 maart. vrijdag 23 maart. zaterdag 17 maart. zondag 18 maart. Info laatst gecontroleerd op 2 april 2016.

Contacteer ons