Resultaten voor tentenverhuur sint niklaas

tentenverhuur sint niklaas
Tenten Vlaams-brabant Alle Tenten in Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Geen plaats of zin om al jouw genodigden in huis te zetten? Of wil je jouw evenement gewoon het cachet geven dat het verdient? Je overweegt het huren van een tent? Tentenverhuur MnM-rent biedt je telkens de juiste tent, voor elk type event.
Autolening
Foubert Events uit Temse, Verhuur van feestmateriaal en koelwagens.
Dit maakt ons dé perfecte bondgenoot voor de organisatie van uw klein tot groot evenement. Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte uitgewerkt op maat van uw feest. Neem alvast een kijkje in onze webshop en ontdek ons assortiment.
Dekbedovertrek
Partytenten te huur Te koop in Sint-Niklaas 2dehands.be.
Voorbeeld 6x3 kost 35 euro. Mijn adres is Breedstraat 73 te Sint Niklaas, tel; 03/2529064. Het is een winkel van bouw en tuinmachines verhuur en wij zijn open van 8 tot 18 uur behalve zondag. De reden voor uw klacht.
cryptogram puzzelsite
Feestbenodigdheden verhuur Sint-niklaas goudengids.be.
17 Van Langenhove. Baaikensstraat 3, 9240 Zele. Sanitaire containers cabines. Sanitaire containers cabines. 18 Partenze Tentenverhuur. Stokkelaar 3, 9160 Lokeren. Tenten Hallen Fabricage verhuur. 19 Geerts Steven. Nieuwstraat 142/B4, 9100 Sint-Niklaas. 20 De Beleyr Bert. Kleemstraat 89, 9111 Belsele Sint-Niklaas.
Verhuurbedrijven fuseren en heten nu Blitzz Bornem Het Nieuwsblad.
Het bedrijf huurt een loods van zeshonderd vierkante meter om het gezamenlijke materiaal te kunnen stockeren. Alles samen beschikken we nu over meer dan vijftig tenten, meer dan driehonderd tafels in alle vormen en maten en meer dan zevenhonderd stoelen.
Feestmateriaal huren Stad Sint-Niklaas.
Indien je een aanvraagformulier voor evenementen, buurtfeesten en fuiven moet indienen, kan je via dat formulier ook feestmateriaal aanvragen. Ga daarvoor naar aanvraag evenement. Indien je dat formulier niet moet invullen, maar toch feestmateriaal wenst te huren, kan je een aanvraagformulier voor feestmateriaal indienen.
Home Tzigane feestverhuur.
Voor elk type feest kan u bij Tzigane het juiste feestmateriaal huren. Van partytent tot servies en dat zowel voor grote aantallen als voor slechts enkele stuks. We verhuren al meer dan 15 jaar professionele feestmaterialen en partytenten in heel Vlaanderen.
Partytent huren Sint-Niklaas Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven. Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.

Contacteer ons