Op zoek naar tentenverhuur oost Vlaanderen?

tentenverhuur oost Vlaanderen
Tentenverhuur Tentenverkoop BIM Outdoor.
Verhuur / Verkoop tenten. Welkom op onze nieuwe website. Wanneer u een tent wenst te huren of aan te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u deskundig advies te verlenen bij elk project dat u onderneemt, groot of klein.
Feesttenten
XL-Rent: alles te huur voor partytenten, kadertenten, pagodetenten, vloeren, bouwhekken, podiums, tribunes in Denderleeuw en Oost-Vlaanderen.
Wij zijn een jong bedrijf, dat gespecialiseerd is in het verhuren van allerhande tenten. Wat in juni 2012 begon als hobby met slechts 2 tenten, groeide zodanig snel dat er in september 2013 al beslist werd om over te gaan van eenmanszaak naar Bvba.
http://www.verkeerservicezuidholland.nl/
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
woordenboek kruiswoordraadsel
Tent Feesten 2dehands.be.
Verkoop 2dehands tenten 5m op 5m, 5m op 6m. Blitzz Verhuur en Verkoop. Wij verkopen tweedehands tenten. 5m op5m en 5m op 6m. Steeds in onze verhuur gezeten. Wij hebben nog 3 5m op5m tenten en 7 tenten 5m op6m.
tweedehands auto kopen
ABC Rent: Home.
ABC-Rent helpt u graag verder! Ontdek hier ons volledig aanbod. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Klik hier voor alle feestbenodigdheden. Huur Uw feestservies, afwas inbegrepen! Laat Uw feestje nooit in" het water vallen! Ontdek hier ons gamma aan feesttenten.
Vandecasteele-tenten NV: Zeilmakerij Verhuur tenten, springkastelen.
Wij zijn al jaren gespecialiseerd in tentenverhuur en helpen u graag verder. Of het nu gaat om feesttenten, VIP tenten of springkastelen, bij ons vindt u beslist een betrouwbare oplossing op uw maat. Wij verhuren kwaliteitsvolle feesttenten voor werkelijk alle evenementen en doeleinden.
Xtrent. Home.
Stuur ons een mail met je adresgegevens en wij bezorgen je een exemplaar per post. All round medewerker gezocht! Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de op en afbouw van tenten, houten vloer en feestmateriaal.
Tenten hallen fabricage verhuur Oost-vlaanderen goudengids.be.
Tenten Hallen Fabricage verhuur. 190 resultaten voor tenten hallen fabricage verhuur Oost-vlaanderen. Alfons Braeckmanlaan 235A, 9040 Sint-Amandsberg Gent. Tenten Hallen Fabricage verhuur. Bezoek onze webpagina. Valerius De Saedeleerstraat 93, 9300 Aalst. Vrijdag 800: 1630.: Verhuur tafels en stoelen, feestmateriaal, tafelgerei en tenten.
Rent-a-Party Verhuur feestmateriaal Verhuur tenten Feest organiseren Dome Tenten.
Van verhuur tot totaalconcept, voor particulier en professional. Wij zien elk evenement als een unieke totaalbeleving, een onvergetelijke ervaring voor uzelf, uw gasten of klanten. Wij zoeken naar de juiste sfeersetting waarin elk detail tot in de puntjes verzorgd is.

Contacteer ons