Resultaten voor tentenverhuur brussel

tentenverhuur brussel
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
belfius lening simulatie
Tafellinnen verhuur Brussel goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor tafellinnen verhuur Brussel. 1 CdS Location. Vaartdijk 8, 1130 Haren Brussel. 2 Huybrechts Linnenverhuur Location de linge. Doverstraat 48-52, 1070 Anderlecht. Bekijk alle adressen voor Huybrechts Linnenverhuur. Boondaalse Steenweg 152-154, 1050 Elsene.
kruiswoordraadsel
tentenverhuur trouwfeest tuinfeest communiefeest feesttent huren Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
Wij hopen van harte dat u op onze website vindt wat u zoekt, en dat wij kunnen bijdragen aan het slagen van uw evenement. Onze firma is gelegen in Rumst, in de provincie Antwerpen en wij zijn vooral actief in de regio's' rond Antwerpen, Mechelen, Lier, Duffel, Kontich, Brasschaat, Schilde, Kapellen, Schoten, s Gravenwezel, Herentals, Bonheiden, Keerbergen, Geel, Brussel.
elektrische fiets
Verhuur van stoelen Brussel goudengids.be.
verhuur van stoelen. 20 resultaten voor verhuur van stoelen Brussel. Koop deze gegevens. Boondaalse Steenweg 152-154, 1050 Elsene. Festi huurt materiaal voor elk type evenement, van het simpele tot de meest luxueuse. Festi your Rental partner for your next event.
Tentenverhuur Chiro Negenmanneke.
Voor vragen in verband met huurperiodes en huurprijzen neem contact op met de groepsleiding.: Tent type wall tweemaster, afmetingen 10m x 5m.: Onderdelen: Tentzeil in 1 deel, 4 lange palen, 10 korte palen, 2 maal tweedelige mast, 18 haringen en spankoorden, 2 grondzeilen.
Kerkhofs Tent Renting Voor elk event de juiste tent.
Met zijn unieke achthoekige vorm is de Nevade een perfecte blikvanger. Vrijstaand, met elkaar verbonden of verbonden met andere tenttypes, deze tent past zich gemakkelijk aan de grootte van uw evenement aan. De Nevade heeft een breed scala aan toepassingen.
AllureTent: verhuur van tenten en feestmateriaal.
Dit wil zeggen dat wij u dus geen transportkosten aanrekenen. Voor de andere omliggende steden in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel leveren wij vanaf 10 euro of 50 cent per gereden KM. Bekijk onze leveringspagina voor een overzicht van onze leveringskosten. Wij leveren plaatsen onze tenten in de andere gemeenten overal in Belgiƫ aan de laagste tarieven op de markt. Geen verborgen kosten. In tegenstelling tot sommige andere tentenverhuurders bieden wij onze tenten aan zonder verborgen kosten. Concreet wil dit zeggen dat u niet moet bijbetalen voor zijpanelen, goten of andere accessoires die in bepaalde gevallen gewoon noodzakelijk zijn. Wij rekenen ook geen extra kosten voor de op afbouw van de tenten, in bepaalde regios moet u zelfs geen transportkosten betalen. Wilt u ook een transparante offerte voor uw tentenproject? Wacht niet langer en contacteer ons zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Lancering tentenverhuur website AllureTent.
GEKR Feestverhuur Alles voor uw evenement.
GEKR is specialist in de verhuur van feestmateriaal. Wij hebben alles in huis om van evenement een succes te maken. Kleine feestjes of grote evenementen, voor particulieren of bedrijven: iedereen kan bij ons terecht. Materiaal nodig voor een huwelijksfeest in eigen tuin of een andere locatie?
Feestmateriaal huren voor ieder feest of evenement Boels.
Maak van uw eetgelegenheid een smaakvol geheel met de Taverne Wood bistrotafel, Fire White klapstoelen en Picardi waterglazen. Met deze nieuwe Hy White statafel, Lem barkruk en Walking dinner aperoschalen 4-vaks tovert u iedere ruimte om tot een glanzende aangelegenheid.

Contacteer ons