Resultaten voor tentenverhuur brussel

tentenverhuur brussel
Partytent te huur Tenten 2dehands.be.
Verschillende afmetingen Gemakkelijk en snel in opbouw De ideale eye catcher voor uw feestje. 22 juli 2018 1120: Sint-Truiden Brustem. te huur party tenten witte party tenten 1x partytent 5x10m 1x partytent 4x3m dit zijn stevige modellen en zo ook waterdicht sluiten langs alle.
film
GEKR Feestverhuur Alles voor uw evenement.
Door een onverwachte ernstige medische complicatie in mijn directe familiale omgeving, heb ik besloten om de verhuuractiviteit drastisch terug te schroeven tot een minimum aanbod, en dit al zeker voor de maanden juli, augustus september 2018. Wat betreft de reeds bevestigde orders deze worden zonder enige twijfel correct professioneel uitgevoerd zoals tot op heden steeds werd gedaan.
sociale security
Kerkhofs Tent Renting Voor elk event de juiste tent.
Ons ruim assortiment aan tentstructuren laat toe voor elke gelegenheid de juiste tent te voorzien; van functionele structuren en stijlvolle overkappingen tot ware eyecatchers. Zo leveren wij grote structuren voor beurzen, evenementen en festivals maar ook een verjaardag, communie of huwelijksfeest krijgt een extra cachet met onze sierlijke pagodes.
audio versterkers
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
studentenjob
Festarent Verhuur feestmateriaal voor elke gelegenheid!
cheap tickets
DLB CONCEPT NV Tentenverhuur Home.
Dit alles in verschillende afmetingen en diverse kleuren, steeds volgens de strengste veiligheidsnormen. Organisatie en het beheer van elk type evenement of feest: luxe binnenbekleding met een geplisseerde drapage, verwarming/airco, sanitair, meubilair, tuinverlichting, planten, dit alles tot in de puntjes verzorgd.
Home.
Vrijblijvend kan je ons een bezoek brengen en kennis maken met onze tenten. Bij aankoop van een nieuwe tent wordt het gebruik en het onderhoud uitgelegd. Mits een goed gebruik en onderhoud kan je als vereniging gedurende meerdere jaren genieten van deze tenten.
Verhuur Feestmateriaal NimaRent.
We hebben de know-how, de middelen en het personeel in huis om van uw evenement een geslaagde dag te maken. Of het nu een trouwfeest betreft, een Plechtige Communie, een verjaardagsfeest, conferentie of opendeur-dag: NimaRent staat u bij in raad en daad van begin tot einde.
AllureTent: verhuur van tenten en feestmateriaal.
Dit wil zeggen dat wij u dus geen transportkosten aanrekenen. Voor de andere omliggende steden in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel leveren wij vanaf 10 euro of 50 cent per gereden KM. Bekijk onze leveringspagina voor een overzicht van onze leveringskosten. Wij leveren plaatsen onze tenten in de andere gemeenten overal in Belgiƫ aan de laagste tarieven op de markt. Geen verborgen kosten. In tegenstelling tot sommige andere tentenverhuurders bieden wij onze tenten aan zonder verborgen kosten. Concreet wil dit zeggen dat u niet moet bijbetalen voor zijpanelen, goten of andere accessoires die in bepaalde gevallen gewoon noodzakelijk zijn. Wij rekenen ook geen extra kosten voor de op afbouw van de tenten, in bepaalde regios moet u zelfs geen transportkosten betalen. Wilt u ook een transparante offerte voor uw tentenproject? Wacht niet langer en contacteer ons zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Lancering tentenverhuur website AllureTent.

Contacteer ons