Meer resultaten voor tentenverhuur brussel

tentenverhuur brussel
tentenverhuur trouwfeest tuinfeest communiefeest feesttent huren Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
Wij hopen van harte dat u op onze website vindt wat u zoekt, en dat wij kunnen bijdragen aan het slagen van uw evenement. Onze firma is gelegen in Rumst, in de provincie Antwerpen en wij zijn vooral actief in de regio's' rond Antwerpen, Mechelen, Lier, Duffel, Kontich, Brasschaat, Schilde, Kapellen, Schoten, s Gravenwezel, Herentals, Bonheiden, Keerbergen, Geel, Brussel.
Autolening
AllureTent: verhuur van tenten en feestmateriaal.
Voor de andere omliggende steden in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel leveren wij vanaf 10 euro of 50 cent per gereden KM. Bekijk onze leveringspagina voor een overzicht van onze leveringskosten. Wij leveren plaatsen onze tenten in de andere gemeenten overal in Belgiƫ aan de laagste tarieven op de markt. Geen verborgen kosten. In tegenstelling tot sommige andere tentenverhuurders bieden wij onze tenten aan zonder verborgen kosten. Concreet wil dit zeggen dat u niet moet bijbetalen voor zijpanelen, goten of andere accessoires die in bepaalde gevallen gewoon noodzakelijk zijn. Wij rekenen ook geen extra kosten voor de op afbouw van de tenten, in bepaalde regios moet u zelfs geen transportkosten betalen. Wilt u ook een transparante offerte voor uw tentenproject? Wacht niet langer en contacteer ons zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Lancering tentenverhuur website AllureTent.
boxspring
Tenten hallen fabricage verhuur Brussel goudengids.be.
Tenten Hallen Fabricage verhuur. 20 resultaten voor tenten hallen fabricage verhuur Brussel. Boondaalse Steenweg 152-154, 1050 Elsene. Donderdag 830: 1700.: Festi huurt materiaal voor elk type evenement, van het simpele tot de meest luxueuse. Festi your Rental partner for your next event.
Cryptogram
Uitleendienst Kampeermateriaal ULDK Zaventem.
Als je voor je jeugdvereniging tenten wilt lenen, moet je eerst een aanvraag indienen. De huurprijs wordt berekend per dag van uitlening. Ook andere verenigingen, onderwijsinstellingen, medisch-pedagogische instituten mpi's' en overheden kunnen tenten lenen, maar voor hen gelden andere voorwaarden.
GEKR Feestverhuur Alles voor uw evenement.
GEKR is specialist in de verhuur van feestmateriaal. Wij hebben alles in huis om van evenement een succes te maken. Kleine feestjes of grote evenementen, voor particulieren of bedrijven: iedereen kan bij ons terecht. Materiaal nodig voor een huwelijksfeest in eigen tuin of een andere locatie?
Tentenverhuur: gespecialiseerd in de verhuur van tenten, springkastelen en feestmaterialen.
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
Tentenverhuur Brussel Tentenverhuur.nl.
Niet alleen de inwoners van Brussel maar ook toeristen genieten graag van een gezellig Belgisch feest. Uiteraard kunt u ook voor een tent voor een kleiner gezelschap bij ons terecht. Particulieren maken vaak gebruik van tentenverhuur Brussel voor feesten, partijen en bruiloften.

Contacteer ons