Op zoek naar de jong tentenverhuur?

de jong tentenverhuur
Jan de Jong Party Verhuur Tijnje Home.
Of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum, een verjaardag, een buurtfeest of zo maar, bij Jan de Jong Party Verhuur Tijnje vindt u een groot aanbod voor alles wat u nodig heeft om uw feest tot in de puntjes te verzorgen.
bedrijfsfilm
Pagodetenten Verhuur Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Schrijf een review. Van der Werff keder: De verbindende factor. Onze keder wordt wereldwijd gebruikt als verbindingselement voor o.a. tenten, dekzeilen, luifels, banners en vele andere textiel produkten. Party Constructions bvba. Schrijf een review. Party Constructions is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in podium, tribune en tentenverhuur.
kadertent
Poelier de Jong.
Toen zoon Jan de Jong begin jaren negentig een verhuurbedrijf startte voor tenten en allerhande andere partyverhuur producten, was het cateringplaatje compleet en werd Jan de Jong de hofleverancier van de Krimpenerwaard voor alles wat met catering en tentverhuur had te maken.
dakwerker tielt
XL-Rent: alles te huur voor partytenten, kadertenten, pagodetenten, vloeren, bouwhekken, podiums, tribunes in Denderleeuw en Oost-Vlaanderen.
Doordat wij een jong bedrijf zijn en wij alles in eigen beheer houden kunnen wij u dan ook perfect begeleiden bij de keuze van de gepaste tent voor uw evenement. Mede hierdoor kunnen wij u steeds de goedkoopste oplossing bieden voor al uw evenementen.
lenen berekenen
Stacaravans en bungalowtenten te huur in Zeeland Wie biedt er wat aan op welke camping?
De camping is gelegen aan de rand van het Veerse Meer en het Villapark is gelegen naast de camping met een slingerende waterpartij die in verbinding staat met het Veerse Meer. Met het hele gezin verblijven op een perfecte locatie waar van alles te doen is voor jong en oud?
haar toner kopen
Ingerichte bungalowtent huren in Nederland Boek een luxe ingerichte tent.
Uw ingerichte tent in Nederland is een mooi uitgangspunt om te genieten van het buiten zijn, de rust, de ruimte en de vele activiteiten die Nederland biedt. Zo vindt u ten Noorden van Nederland, in de Noordzee, de Waddeneilanden. Voor zowel jong als oud zijn er vele leuke activiteiten te vinden.
Uw feest.
Wij komen ze plaatsen en ophalen. Huur tent 8x4m geplaatst en afgebroken: 85/weekend. Huur tent 6x4m geplaatst en afgebroken: 75/weekend. Huur springkasteel Bella" de koe" 90. Huur springkasteel Het" kasteel: 80. Huur springkasteel Frozen" Olaf: 120. Huur leuk behendigheidsspel voor jong en oud: 15.
Springkastelen verhuur Essen en omstreken Springparadijs.
We hebben alle feestmateriaal in huis om uw feest of party een groot succes te maken, voor iedereen: jong en oud! Hieronder ziet u onze categorieƫn met springkastelen, fun-food, verhuur partytenten, frigos, etc., Klik de knoppen voor het volledige gamma te zien. Tenten, Partytenten en Bierkiosks.
Home.
Over TIPI Solutions. TIPI Solutions is een jong en energiek tenten-verhuurbedrijf uit Antwerpen met heel wat ervaring in de evenementensector. Indien u bij TIPI Solutions een tent huurt, kan u rekenen op een vlotte en professionele aanpak zodat u zich kan focussen op alle andere aspecten die bij de organisatie van een evenement komen kijken.

Contacteer ons